[plonegov-br] Problema na instalação do portal padrão

Makelli Jucá makelli em gmail.com
Sexta Novembro 18 12:23:04 BRST 2016


Bom dia, realizei o procedimento descrito em
http://identidade-digital-de-governo-plone.readthedocs.io/en/latest/desenvolvimento/
para instalação do portal padrão em modo desenvolvimento. Ao finalizar e
rodar a instancia, não aparece a opção de criar uma instancia do portal
padrão(antes aparecia). Aparece uma página padrão do zope:

Zope Quick Start


Welcome to *Zope*, a high-performance object-oriented platform for building
dynamic Web applications. Here are some quick pointers to get you started:

   -

   Read The Fine Manual <http://docs.zope.org/zope2/zope2book/>. This
   document guides you through the whole process of learning Zope, from
   logging in for the first time to creating your own web applications.
   -

   Go to the main Documentation Overview <http://docs.zope.org/> on Zope.org
   <http://www.zope.org/>. Here you will find pointers to official and
   community contributed documentation.
   -

   Look at the various Mailing Lists
   <http://www.zope.org/Resources/MailingLists> about Zope. The Mailing
   Lists are where you can get quick, accurate, friendly help from a large
   community of Zope users from around the world.
   -

   Go directly to the Zope Management Interface
   <http://localhost:8082/teste/manage> if you'd like to start working with
   Zope right away.

Alguém pode me ajudar a colocar esta página incial ?
-------------- Próxima Parte ----------
Um anexo em HTML foi limpo...
URL: <http://listas.interlegis.gov.br/pipermail/plonegov-br/attachments/20161118/d4ef69ed/attachment.html>


Mais detalhes sobre a lista de discussão PloneGov-BR